Wednesday, December 11, 2013

Tolesnis žingsnis yra visiškai nebūtinas, bet jei jums smalsu, galite sleeve tattoo dar peržiūrėti p

Tatuiruotės ir salono pasirinkimas | Diviana.lt
Taigi, kokius sprendimus reikia sleeve tattoo priimti renkantis tatuiruotę? (mano būdas nėra vienintelis ar pats geriausias, jis tiks tiems, sleeve tattoo kas prieš darydamas kokį rimtesnį žingsnį ilgai planuoja ir galvoja) Kas bus pavaizduota? Kaip bus pavaizduota? Kur ir kokio dydžio bus pavaizduota? Kas atliks sleeve tattoo tatuiruotę?
Pirmi trys punktai yra labai susiję, todėl aptarsiu juos visus drauge. Manau, prieš pasirenkant piešinį, reikėtų peržiūrėti kuo daugiau tatuiruočių nuotraukų, kad suformuoti savo nuomonę apie tai, kokie piešiniai jums patinka. Grubiai visas tatuiruotes galima suskirstyti pagal dvi kategorijas: 1. spalvotos ir juodai/baltos, 2. konkrečios, simbolinės ir abstrakčios. Aišku, kaip ir dailėje, sleeve tattoo besivystant tatuiravimui kaip menui, ribos tarp rūšių yra labai nežymios, nes juoda abstrakti tatuiruotė gali būti atlikta ryškiom, aštriom linijom arba švelniais šešėliais ir perėjimais. Daugiau info ieškom internete, pvz.: wiki.bmezine.com . Tikrai gera mintis pasidomėti įvairių piešinių reikšmėmis.
Taigi, pirmas sleeve tattoo žingsnis, renkantis tattoo: einam į interneto platybes ir peržiūrim kuo daugiau nuotraukų. Kitas variantas einam į didelį tatuiravimo saloną ir žiūrim žurnalus, skirtus tatuiruotėms ir pirsingui. Mano mėgstama nuoroda: www.deviantart.com sleeve tattoo
Radę atsakymą į bent vieną iš trijų klausimų (kas, kur ir kaip bus pavaizduota jūsų tattoo), siaurinam paiešką. Greičiausiai, sleeve tattoo jūs nerasite būtent tokios tatuiruotės, kaip norite, bet einant į pirmą susitikimą pas tattoo meistrą tikrai pakaks tokios informacijos Aš norių spalvoto drakoniuko ant kairiojo peties, maždaug tokio dydžio arba Aš noriu tribal stiliumi atliktos nedidelės lelijos ant mentės sleeve tattoo .
Tolesnis žingsnis yra visiškai nebūtinas, bet jei jums smalsu, galite sleeve tattoo dar peržiūrėti piešinius skirtus tatuiruotėms. Katalogai su tokiais piešiniais sleeve tattoo yra bene kiekviename tatuiravimo salone, taip pat galite pabandyti paieškoti internete, pagal raktinius žodžius tattoo design , tattoo flash . Kodėl tai nebūtinas žingsnis? Mano nuomone, tatuiruotė turi būti asmeniška, individuali, sukurta būtent jums ir tik jums, todėl interneto platybėse arba kataloge rastas piešinukas gali būti atramos tašku, pradedant kurti mena jums. Todėl piešinys nebūtinas, sleeve tattoo pakanka nuotraukos su jau padarytomis tatuiruotėmis. Aišku, pasitaiko atveju, kai norima išsitatuiruoti kokio žymaus dailininko paveikslą, ar dar ką nors ypatingo, bet kalbant bendrai reikalaukite išskirtinumo!
Toliau, apibrėžę savo norus, renkamės saloną ir meistrą. sleeve tattoo Kokiais kriterijais aš vadovaučiausi? Jei yra galimybė, dar prieš eidami į saloną, surinkite apie jį kuo daugiau informacijos. Pažiūrėkite internetinį puslapį, facebook galerijas, paieškokite atsiliepimus, ypač neigiamus (skundai.lt ir t.t.).Ar jums patinka parodyti darbai? Ar jų yra pakankamas kiekis? Ar yra darbu, kuriu tipas panašus į jums patikusį? Kaip jie atlikti? Salonas turi būti švarus. Nebūtinai prabangai dekoruotas, nebūtinai prestižinėje vietoje, nebūtinai super-gražus jus atėjote darytis tatuiruotę, o ne žavėtis interjero sleeve tattoo dizainerio darbais. Salonas privalo būti švarus ir turėti įrangą darbo priemonių dezinfekcijai. Gerai, jei vienkartinės adatos ir indeliai atidaromi jums matant, jei ne klauskite. Ką po to daro su naudotom medžiagom, sleeve tattoo nesvarbu, sleeve tattoo svarbu, kad jums būtu naudojamos naujos, sterilios. Jums būtinai turi parodyti daug darbų pavydžių, jūs turite žinoti, kuris meistras atliko tam tas tatuiruotes. Kiekvienas geras meistras turi savo individualų stilių, kuris gali jums patikti, o gali ir ne. Juk ne kiekvieno įžymaus sleeve tattoo dailininko paveikslą pakabinsite valgomajame, a ne? Dar apie darbus. Būtų gerai, jei tarp jų būtų bent dalis jau sugijusių tatuiruočių. Ką tik padarytos tatuiruotės atrodo gerokai ryškesnės ir tamsesnės, o paraudusi oda iškreipia spalvas. Dar pasidalinsiu savo pačios atrasta gudrybe: pažiūrėkit, kaip pavyzdžiuose atrodo tatuiruotės su žmonių kūnais ir veidais. Kodėl? Ogi todėl, kad tokius piešinius ir nuotraukas mes matome kasdien, todėl jau pasąmonėje jausime, jei piešinys prastas. Tačiau nupiešti, ir, tuo labiau, ištatuiruoti taisyklingai veido piešinį gali tik tikras dailininkas. Prisimenu, paauglystėje ne karta bandžiau nupiešti savo portretą žiūrėdama į veidrodį. Atrodo, viskas buvo prieš akis, bet vis vien šešėliai niekaip negulė taip kaip reikia, sleeve tattoo piešinys atrodė negyvas. Įsitikinkit, ar tikrai jums parodyti pavyzdžiai neprimena diletanto bandymus, juk tatuiruotojas privalo ne tik mokėt dirbti su tattoo mašinėle, bet ir piešti. Išsirinkę meistrą, pakalbėkite su juo. Ne su administratore, ne su budinčiu sleeve tattoo meistru, o būtent su tuo žmogum, kuris darys jums tatuiruotę. Jei jo nėra, susitarkite dėl išankstinio susitikimo. Susitikę su meistru, papasakokite jam apie savo norus ir lūkesčius. Paklauskit jo patarimo. Meistras turi būti kompetentingas ir turi patikti jums. Meistras turi pareikšti sleeve tattoo savo nuomone, ir, atsižvelgdamas į jūsų poreikius ir norus, sleeve tattoo patarti jums dėl tat

No comments:

Post a Comment