Wednesday, December 11, 2013

Kol sėdėjau darbe


Seimo komitetas pritarė projektui dėl abortų draudimo   (28)
Antradienį Ispanijos angelina jolie tattoos policija prie Lietuvos konsulato Valensijoje sulaikė buvusį kariškį lietuvį, kuris beveik dešimt ...
Britų aktorės Emma Thompson ir Judi Dench 2014 metais kausis dėl geriausios aktorės titulo per Aktorių gildijos apdovanojimus ...
Redakcijos blogas
Kadangi pirmadienį turėjau mažai darbo, buvau nusiųsta į (amžiną atilsį) Sigito Gedos laidotuves. Ko galima tikėtis iš savaitės, kuri prasideda laidotuvėmis? Nieko gero. Panašiai ir yra.
Bene tris valandas prastovėjusi lauke (prie Rašytojų sąjungos ir Antakalnio kapinėse), svajojau tik apie vieną dalyką – šilumą ir... 50 g (kas sušilčiau greičiau). Kur buvo mano protas, kai ryte vietoj kelnių sumaniau užsisegti sijoną? Vat ir stovėjau lauke strypčiodama nuo vienos kojelės ant kitos. Na bet tiek to, atšilau ir trečio angelina jolie tattoos ausų uždegimo nepasigavau.
Kol sėdėjau darbe – angelina jolie tattoos viskas angelina jolie tattoos buvo gerai. angelina jolie tattoos Nepastebėjau, kaip palijo, pašalo ir vėl palijo, ir vėl pašalo... Pastebėjau tai tada, kai padėjau koją ant šaligatvio. Kodėl ryte vietoj grublėto pado batų, į kuriuos dar telpa ir zuikio vilnos kojinės (mama padovanojo, kad jos vaikas Vilniuje nesušaltų), apsimoviau vienos „skūros“ ir plonos medžiagos pamušalo batus? Ir jų padas – lygus! Turėjau vargo, kol iki Lukiškių angelina jolie tattoos aikštės nučiuožiau.
Išėjau iš darbo apie pusę šešių, nes turėjau būti namie nuo šeštos iki septintos valandos vakaro, nes turėjo ateiti meistrai taisyti skalbimo mašinos. Gal kaip nors spėsiu. Dar susitariau su teta, kad susitiksime stotelėje ir važiuosime pas mane gerti arbatos. Pusvalandį angelina jolie tattoos laukiau tetos, o kai ji atėjo, stotelėjė reikalingo autobuso laukėme dar valandą. Sušalau, kaip sakoma, į ragą. Nusprendėme sėsti į kitą autobusą, angelina jolie tattoos kuris nevažiuoja iki pat namų, bet galvojom, kad kaip nors paėjėsim tas kelias stoteles. Mums nespėjus nueiti iki stotelės – atvažiuoja mums reikalingas autobusas, kuris važiuoja iki pat namų. Visą kelionės laiką stovėjau prispausta prie sėdinčios tetos. Gerai, kad ji leido jai ant kelių pasidėti rankinę. Vienoje stotelėje sulipo tiek žmonių, kad durys neužsidarė net visam autobusui gražiai prašant. Man gimė išganinga mintis – užlipti ant pakylos šalia gerosios tetos sėdynės. Ir tada durys užsidarė! Taip aš išgelbėjau autobusą.
Po pusantros valandos jau buvome netoli namų, bet įlipo kontrolė, o mano teta pamiršo pasižymėti bilietėlį. Teko išlipti ir susimokėti baudelę. Autobusas nuvažiavo, kitas neatvažiuoja, o kontrolieriai nepasisiūlė mūsų pavežti, tad man nespėjus atšilti, teko eiti į šaltį ir pėdinti namo dar gerą gabalą kelio.
Pagaliau angelina jolie tattoos mes namie! Karšta sriuba ir arbatos puodelis padėjo šiek tiek atšilti. Deja, skalbimo mašina taip ir liko nesutaisyta. Tuo metu paskambino draugė ir paprašė keistos paslaugos: „Būk gerutė, padaryk paslaugą. Ar galiu atvaryti angelina jolie tattoos su drauge pas tave apie 22 valandą? Mums tatuiruotes darys!“ Pala, pala… Pas mane bus tatuiruočių salonas? angelina jolie tattoos Nieko nesupratau, bet pasakiau, kad gali užsukti, angelina jolie tattoos bet trumpam, nes man rytoj į darbą ir dar du egzaminai laukia.
Praėjo valanda, dvi, o tatuiruotės dar tik pradėta. Manau, kaimynams įkyrėjo tas burzgiantis aparatas, kuriuo daro tatuiruotes. angelina jolie tattoos O aš džiaugiausi gavusi progą pamatyti, kaip viskas daroma, nes kai man darė tatuiruotę – nežiūrėjau, kad nepabėgčiau iš salono.
Svečiai išėjo nei anksti, nei vėlai – ketvirtą valandą ryto. Velnias, o aš taip ir nepasimokiau, nes teko laikyti draugę už rankos (vos nesulaužė man piršto), nes ji taip bijojo, angelina jolie tattoos kad vos neverkė. O pasirodo, visai neskaudėjo!
Sostinėje ir vėl didės mokestis už darželį tėvai ruošiasi teisybės angelina jolie tattoos ieškoti teismuose   (3)
 
 
 
Kai skęsime, pamojuokime    
Gailius svariai prisidėjo prie dar vienos Slovėnijos klubo pergalės     Čempionų lygoje dramatiškai paaiškėjo paskutiniai aštuntfinalio dalyviai     Kurtinaičio auklėtiniai išsivežė pergalę iš Turkijos     Liverpool angelina jolie tattoos kapitonas Gerrardas angelina jolie tattoos dėl traumos praleis švenčių angelina jolie tattoos maratoną     Kemzūros auklėtiniai pasiekė svarbią pergalę namuose     Juventus paskutinėmis sekundėmis pralaimėjo Pasvalio ekipai     Neptūnas prarado viltis patekti į antrą Europos taurės etapą komentarai     Ispanijoje sulaikytas dėl prekybos ginklais ir terorizmo ieškotas lietuvis   (1) Trečiadienio vakare į avariją pateko velionio Drąsiaus Kedžio tėvai   (34) Štombergas: sezono pradžioje Anadolu Efes buvo laikoma favorite, bet šiuo metu jų žaidimas banguoja Klimavičiaus komentaras    
Džiugi žinia pa

No comments:

Post a Comment