Tuesday, December 17, 2013

07.30 Ričardas Berankis apmaudžiai pralaimėjo tragus jau pirmąją dvikovą ATP turnyre Vašingtone 07.2


26 metų 203 cm ūgio puolėjas, Denverio „Nuggets“ gretose žaidęs kartu su daugybę tatuiruočių turinčiais Chrisu Andrersenu bei J.R.Smithu priėjo prie išvados, jog tatuiruotės tragus tinka tik juodaodžiams.
„Be abejo, man patinka tatuiruotės, tačiau pats nenorėčiau taip puošti savo kūno. Ant juodaodžių kūnų jos atrodo labai gerai, tačiau tatuiruotės netinka baltiesiems“, – tikino krepšininkas.
Tatuiruotės neturi ir Majamio „Heat“ komandoje žaidžianti tragus NBA superžvaigždė Dwyane'as Wade'as. „Heat“ ekipoje jis yra išskirtinis, kadangi net 11 iš 15 šio klubo žaidėjų savo kūnus yra išmarginę piešiniais.
„Kai įsivėriau auskarą, maniau jog pasidarysiu ir tatuiruotę. Buvau nuėjęs į tatuiruočių saloną, tačiau supratau, jog tokie dalykai ne man. Išėjau iš jo taip ir nepasidaręs tatuiruotės ir niekuomet ten nebegrįžau“, – kalbėjo garsus tragus krepšininkas.
„Aš nuolat tragus girdžiu – pasidaryk tatuiruotę. Tai sako tiek komandos draugai, tiek pašaliniai tragus žmonės. Tačiau tragus tai yra toks dalykas, kuris man nepatinka. Visuomet bandau įsivaizduoti ateitį. Šiuo metu tatuiruotė gal ir atrodytų gerai, bet kas bus kai sulauksiu penkiasdešimties metų?“, – klausė aplinkinių spaudimui nepasiduodanatis „Cavaliers“ gynėjas Ramonas Sessionsas.
Komentuoti (44)
Komentarų nėra
Dėl galimybės vykti į Sočio olimpiadą Lenkijos čiuožėjos išsirengė nuogai
Kibirkšties-VIČI krepšininkės pusdieniui tapo modeliais
Prezidento taurės golfo turnyro metu po trasą lakstė nuogalė
Craigo Bellamy pokštas teisėjui šaltas dušas
Futbolininkas tragus Mario Balotelli pademonstravo dėjimą į krepšį
Atalanta sirgaliai Italijoje tragus kopijavo Artūrą Zuoką tanku traiškė Roma ir Brescia spalvomis nudažytus automobilius
07.30 Ričardas Berankis apmaudžiai pralaimėjo tragus jau pirmąją dvikovą ATP turnyre Vašingtone 07.29 Ričardas Berankis akistatoje su Tobiasu Kamke laikomas favoritu 07.29 Geriausių tragus pasaulio tenisininkių reitinge Lina Stančiūtė prarado 130 pozicijų 07.30 Antrame Prezidento taurės rate trys Lietuvos tenisininkai 07.30 Lukas Mugevičius Prezidento taurės turnyrą Vilniuje tragus pradėjo pergale
16:34
14:35 tragus
3 Saldus revanšas: Rūta Meilutytė aplenkė Juliją Jefimovą tragus ir tapo Europos 100 m krūtine rungties čempione   114
Skaitykite daugiau     1
Krepšinis Futbolas Lengvoji atletika Tenisas Kita Pokeris Autosportas Žiemos sportas Muilas Bėgimas Regbis Rašykite redakcijai Reklama Karjera su 15 min. Kontaktai Akcininkai Autoriai Naudojimosi Taisyklės Paieška jūsų naršyklėje Visos teisės saugomos. © 2008 UAB "15min". Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką UAB "15min" sutikimą. idea.lt


No comments:

Post a Comment