Wednesday, February 26, 2014

Leave a Reply Cancel reply

Kodėl yra ištemptas ausies galiukų toks populiarus? | Tavo papuošalai Tau
Remiantis archeologiniais atradimais, earlobe tempimo buvo populiarus butterflys daugelyje tūkstantmečius, Taigi kodėl ji nebuvo toks patvarus reiškia ausies apdailos?. Ar yra ausies butterflys galiukų visada buvo ištempti tik apdaila, ar atsirado kitų daugiau okultizmas priežasčių ši praktika. Tikrai atrodo, kad Afrikos, Pietų Amerikos ir Azijos butterflys regionuose, earlobe tempimo buvo genčių praktika, ir kad įtempus ausies galiukų buvo ne visada tik ženklas draudimo konkrečių gentis ar religija, bet taip pat galios arba viršenybę.
Praktika taip pat galėjo būti susijęs su pusiau įsitikinimus, ir būtinybė ištiesti tie ausies butterflys galiukų siekiant atitikti socialinės spa asociacija ir religinės praktikos dienos. Kitaip tariant, buvo tikimasi, iš žmonių, nepriklausomai nuo priežasties, butterflys ir kad taip pat gali būti varomoji jėga tiems, kurie ieško ausies tempimo šiandien Įtakos tatuiruotė. Kita priežastis, dėl ištemptas ausies galiukų populiarumo butterflys padidėjimą taip kad tatuiruočių tapo visur jaunų žmonių šiandien, su dauguma turėti tatuiruotę kažkur, ir daug sporto pusę arba visą “rankovėmis. Tatuiravimas buvo kažkas iš pradžių padaryta vakariečiai, kurie keliavo pasaulio – kitaip tariant, jūreiviai, kurie buvo veikiami šios rūšies kūno apdaila.
Tačiau, jis tapo populiarus tarp aristokratija butterflys per XIX 20 amžių, ir tada įprastas su jaunais žmonėmis kaip bukletų spausdinimas kūno puošmena kol visiems, kad norėjo ją buvo turėti tatuiruotę bet kur ant savo kūno. Jis nebėra matomas ženklas yra skirtingos arba “modernus”, taip pat yra paprasti auskarų, net ir tragus, pertvaros, antakių arba lūpų, kurios taip pat yra įprastas XXI amžiuje.
Ištempti ausies galiukų – laipsnio klausimas. Šiandien, ausies tempimas gali būti naudojamas kaip daugiau nei bet paprastas auskarų vėrimo ir tatuiruočių mados, ir ištemptas ausies galiukų yra dar vienas žingsnis toliau nuo tradicinių ausis pradurta, išplėstas į keletą ženkliukai auskarų ir tada auskarų ir kitų kūno dalių. Vienas aspektas, earlobe tempimo yra kad ji gali būti vykdoma laipsniais.
Tai reiškia, kad nors vienas žmogus gali turėti 4 matuoklis tęsiasi maždaug 5 mm, kitos gali turėti 00 matuoklis butterflys šiek tiek daugiau nei 10 mm. Taigi tai ne tik “turiu butterflys pradurti earlobe ir tiek tu”, bet yra ištempti ausis ir “Kasyklos yra didesnis nei tavo”.
Ji jau yra skirta mados pasekėjų tačiau kiek! Ištemptas ausies galiukų butterflys yra populiarus ne tik todėl, kad jie parodyti norą priimti šią naują mados tendencija, bet kad jis gali būti priimti į laipsnius. Tiesą sakant, didžiausią butterflys matuoklio yra 20 g 0.81 mm o mažiausias 00 g 10.4 mm.. Kaip matuoklio skaičius mažina, dydį, skylė padidėjimas. butterflys Po 00 įvertinti dydžio padidėjimas mm arba cm, Taigi teoriškai yra nėra didžiausios nors dauguma matuoklis reklaminiai stoveliai diagramos rodo iki 1 colio arba net 30 mm.. Ar tai saugu?. Yra ausies padedanti saugiai? Trumpas atsakymas yra taip, jei atliekama laikantis butterflys higienos reikalavimų ir nurodymų laikomasi teisingai. Saugiausias būdas yra turėti savo ištemptas ausies galiukų padaryta profesionalas, naudojant higienos priemonių ir praktikos. Tačiau, galite tai sau jei žino apie pavojus ir suprasti procedūras, kad sekti.
Jei tampografinė spauda nuspręsite vėliau kad nebenorite šios didelės angos, savo earlobe, gal darbo ar kitos priežasties, rekonstrukcinės butterflys kosmetikos chirurgija yra labai brangu. Ne visi darbdaviai vertina šių papuošalai, ypač kai kalbama apie tam tikrų sektorių visuomenės. Ji gali būti Małostkowy juos, bet tai nesvarbu.
Ką papuošalų galite naudoti?. Pamiršti Małostkowy žmonės ir gauti kai kurie Pasakų papuošalai jūsų ištemptas auskarų. Tarp papuošalai prieinama įtempus ausies galiukų yra kai kurių gražus kūnas tunelių ir kištukai, kad gali būti puošia brangakmenių butterflys arba dekoratyviniai akmenys, jūsų pasirinkimas. Atrodo, kad būti tikras brangakmenių už ausies stretchings butterflys stoka, ir deimantas, smaragdas arba ruby juvelyriniai dirbiniai nėra lengva rasti.
Tačiau, ten yra apkrovų stiklo, nerūdijančio plieno ir plastiko kištukai ir kūnas tunelių, taip pat daug puošia tikrą gintaro ir tai yra viena priežastis, kodėl ištemptas ausies galiukų yra taip populiarus dauguma žmonių linkę toleruoti organinių ar stiklo ausies juvelyrinių pirmųjų dienų jų tempimo, po kurio jie gali eiti į sidabro, ir net specialiai pagaminti platinos ir aukso kištukai ir kūnas tuneliai.
Ištemptas ausies galiukų yra populiarus ir 21stcentury, nes jie žingsnis toliau nuo įprastos auskarai ir tatuiruotes taip visur yra keletas būdų, kaip jaunimui išreikšti savo individualumą. Ištemptas butterflys auskarai yra vienas iš būdų, ir ištemptas ausies galiukų yra šiuo metu laikoma viena iš saugiau formų graduotoje auskarai.
Leave a Reply Cancel reply
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""

No comments:

Post a Comment