Monday, February 24, 2014

c. Illinois yra griežtai reglamentuoti įstatymais dėl tatuiruotė asmenims iki 18 metų amžiaus. Jei W

Apie tatuiruotė parduotuvė reglamentų penkių valstybių | Tatuiruočių menas
Tampa angeles cid tatuiruotės vykdytojas, tatuiruotė kabinetas gali būti labai naudingas karjeros pasirinkimui. firminis blankas Jums padėti žmonėms, išreikšti save yra kūrybingi. Dalyvauja vienos – dviejų metų gamybinę praktiką, tai suteiks jums galimybę plėtoti savo tattooing įgūdžius ir geriau suprasti, ką jis paleisti tatuiruotė parduotuvė. Be įstatymų apsaugoti abiejų pusių, ligų, tokių kaip hepatito pavaros yra įmanoma.
Tatuiruotė verslo savininkai turi būti tam tikrų mokslinių tyrimų taisykles, valdančias tatuiruotė savo vietovėje. Galėsite tęsti atidaryti savo verslą, kai jūs suprantate, valstybės įstatymus. 1. Kalifornijos
Kalifornijos pradėjo teisės aktus tatuiruotė pramonės 1997 m., ji labai konkrečias taisykles ir menininkų tatuiruotė parlors. Pavyzdžiui, nepilnametis tatuiruotė yra griežtai draudžiamas, net jeigu nepilnamečio tėvų sutikimą.
Visi jūsų įranga ir srityse, angeles cid kur tatuiruotė vyksta turi būti visiškai sterilūs. Kiekvienos knygu skirtukai stoties tatuiruotė reikalaujama, kad ranka kriauklė, kad yra galimybė valdyti su menininko kelio arba riešą. angeles cid Tam reikia tatuiruotė parduotuvė atskiroje patalpoje įrangos, pvz., yra ultragarso ir atlikti šį procesą.
Iki angeles cid 2009 m., tatuiruotė menininkų valstybės Illinois nebuvo reikalaujama, kad bet koks leidimas ar licencijos veikti–tatuiruotė įmonių nebuvo net atlikti eilinius patikrinimus. Šių dienų, tatuiruotė parduotuvėse yra kasmet tikrinami, ir visi tatuiruotė menininkai bus reikia laikytis naujai nustatytas rekomendacijas, įskaitant, gauti licenciją.
a. jums reikia imtis tatuiruotės vykdytojas licencijos bandymo. Kiekvienas menininkas tatuiruotė parduotuvėje turi turėti licenciją angeles cid ir kopijas šių licencijų turi būti rodomi žinomų ir gerai matomoje angeles cid vietoje srityje, parduotuvė.
Siekiant gauti licenciją, menininkų reklama lauko ekrane turi apima anatomija, infekcinių ligų kontrolės egzamino, atliekų šalinimo, rankų plovimas metodų, įrangos sterilizavimo, odos ligos, kraujo priminti, patogenų ir sutrikimai ir sąlygas.
c. Illinois yra griežtai reglamentuoti įstatymais dėl tatuiruotė asmenims iki 18 metų amžiaus. Jei Wytatuowany nepilnametis, tėvai taip pat turi pasirašyti formą, suteikiant leidimą tatuiruotės jų vaikas.
a. angeles cid nustatyti parduotuvę tatuiruotė pavadinimą ir tada patikrinkite su Arizona korporacijos Komisija, įsitikinkite, kad jūsų pasirinktas vardas tinka jų pavadinimų suteikimo politikos standartų ir jau nėra naudojamas (žr. toliau nuorodą išteklių).
c. Arizona valstybės teisės aktai nereikalauja, kad jus turite atlikti tatuiruotės, tačiau valstybė reikalauja laikytis šių taisyklių, pvz., ne teikti tatuiruotės asmenims amžiaus 14 ir 18 be tėvų Sergėtojų šio.
Texas reikalauja, kad visi tatuiruotės studijos registrą su valstybės sveikatos paslaugų departamentas arba DSHS (departamento socialinių ir sveikatos angeles cid paslaugų), prieš. Jei ketinate pasiūlyti kitas paslaugas, pvz., įstaiga smeigimo, turite taikyti papildomą licencijavimo teikti tas paslaugas.
d. suplanuoti patikrinimą vietoje su narkotikų ir medicinos prietaisų grupė (DMDG), iki atidarymo. Po pirminio patikrinimo, DMDG pasilieka teisę atlikti atsitiktinius patikrinimus užtikrinti angeles cid visos licencijuotos tatuiruotė studijos atitiktų licencijų išdavimo taisykles.
b. visi tatuiruotė menininkai turi pritraukti naudotoju, osteopathic gydytojas arba stomatologas bendrą priežiūrą. Vadovas turi konsultuotis su kiekvieno tatuiruotė menininkų, kai pirmą kartą pradedami veiklos ir po pusmetį, kad metodai, menininkų naudojamos įrangos ir sterilizavimo procedūros.
c. visi tatuiruotė menininkų turi turėti angeles cid savo žinioje, raštu dokumentus, apibrėžiantis uždrausti medicinos sąlygos asmenims angeles cid gauti tatuiruotės. Jie turi būti gerai matomi per tatuiruotė kabinetas ir perduotas kiekvienas asmuo, gaunantis tatuiruotė.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> angeles cid <code> <del datetime=""> angeles cid <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Dėl bendradarbiavimo kreipkitės el. pašto adresu info@angistatto.lt Rekomenduojame Apsvarstyti savo Tatuiruotės 3 Būdų prarasti angeles cid pinigus į jūsų kitą Tatoo dizaineris Tatuiruotės pašalinimas – kas yra rinktis? Kategorijos Be kategorijos Rūšys ir reikšmės Tatuiruočių menas Verta žinoti Archyvas December 2012 November 2012 October 2012 September 2012 August 2012 July 2012 June 2012 May 2012 April 2012 March 2012 February 2012 January 2012 December 2011 November 2011 October 2011 August 2011 July 2011 May 2011 April 2011


No comments:

Post a Comment